torstai 20. lokakuuta 2011

2012 BMW S1000RRBaijerilaiset julkaisivat päivitetyn version S1000RR:stä. Pieniä asioita päivitetty sieltä ja täältä, mutta sen suurempia muutoksia ei tullut. Sinällään ihan ymmärrettävää kun pyörä on yhä segmentin aivan terävimmässä kärjessä.

Moottorin puolella isoimmat ja ainoat muutokset ovat moottorinohjauksessa ja kaasuvasteen hiomisessa. Huipputeho on edelleen sama 193hv, mutta tehoa on saatu hieman paranneltua alemmilla kierrosluvuilla ja samaten vääntö on parantunut. Eri ajomoodeissa on nyt uudet asetukset ja mm. Rain-moodissa on enemmän hevosvoimia, 162. Samalla ABS:n ja luistoneston toimintaa on paranneltu. Ram air putken kokoa on kasvatettu. Välitykset ovat lyhyemmät.

Alustan ja rungon puolella on paljon muutoksia. Keulakulma on jyrkempi ja etuhaarukan offset on erilainen. Jousituksen ja iskunvaimennuksen ominaisuuksia on muutettu ja mm. vaimennusten säätöalue on laajempi. 10-asentoinen ohjausiskari on uusi.

Katteissa on pieniä muutoksia ja mm. takakatteeseen on tullut pienet tuuletusaukot. Luonnollisesti uudet värit saatavilla ja lisävarustelistalla mm. kahvalämppärit. Saatavilla on myös HP-viritys- ja tuning-osia sekä tiedunkeruu GPS:llä. Varsinkin viimeksimainittu on varmasti mukava lisäpalikka rataharrastajille.

Katso kuvat ja värit: BMW Motorrad
Tarkemmat lisätiedot: Pressitiedote

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti