keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Dainese Italian Legendary Tour 2011

Jatketaan vielä touring-hengessä. Dainese on järjestänyt vuosittain syksyllä pienen porukka-ajelun. Ideana on koota asiakkaita ja yhteistyökumppaneita moottoripyöräreissulle Italian upeilla teillä. Osallistujille tarjotaan pyörät ja ajovarusteet reissun ajaksi. Mutta parasta tuolla reissulla lienee ajoseura. Tänä vuonna Pohjois-Italian mutkapätkillä oli kirittämässä mm. Giacomo Agostini, Carl Fogarty ja Marco Simoncelli. Aiempina vuosina siellä on ollut mm. Guy Martin, Jorge Lorenzo, Valentino Rossi... Pyörävalikoimassa on mm. uusimpia italokyykkyjä, nakuja ja matkasportteja.

MotoUSA teki pienen videoreportaasin tämän vuoden tourista:


Kilpailuun voi osallistua kevään ja alkukesän aikana ostamalla yli 250€:lla Dainesen tuotteita virallisesta myymälästä. Myymälästä saa mukaan koodin, joka syötetään Dainesen nettisivuille. Itse osallistuin arvontaan vuonna 2010 kun kävin Dainesen tehtaanmyymälässä Vicenzassa. On muuten hyvä ostospaikka Dainesen ja AGV:n kamoille jos liikkuu tuolla seudulla.

Niin siitä arvonnasta... en voittanut. Jäi Toscanan reissu tekemättä.

4 kommenttia:

 1. Mie olin 2011 Tourilla, aivan mahtava reissu!

  VastaaPoista
 2. Wau! Kerro toki lisää. Mitä kautta pääsit tourille mukaan? Voititko arvonnasta?

  VastaaPoista
 3. Tilasin Dainesen verkkokaupasta nahkaisen ajotakin, kun Suomeen ei tuoda riittävän pieniä kokoja. Tein tilauksen viimeisellä mahdollisella hetkellä, kilpailun sulkeutumispäivänä. Muutama viikko siitä eteen päin sain Daineselta sähköpostia, että olin voittanut. Epäilin ensin roskapostiksi, sillä en ollut tilatessani ajatellut osallistuvani samalla johonkin kilpailuun eli en edes tiennyt kilpailusta tilausta tehdessäni. Luin kuitenkin viestin pariin kertaan ja totesin sen todeksi.

  Itse reissu meni aivan loistavasti, aurinko paisto joka päivä ja lämmintä oli +25-+30. Kylmin hetki oli noin 1800m:n korkeudessa ensimmäisen ajopäivän iltana, taisi olla +18. Muut hiero sormiaan lämmitelläkseen niitä ku pysähdyttiin, pohojosen poijalla oli kotosa olo siinä lämpötilassa :) Tutustuin Tourilla mukaviin ihmisiin ympäri maailman, kaukaisimmat kaverit taisi olla Brasiliasta ja jenkeistä. Italialaiset ei ota mistään turhaa ressiä; aikataulut ei pitäny koko Tourin aikana, mutta eipä tuo haitannu mitään. Liikennekäyttäytyminen oli jotain ihan muuta kuin Suomessa; jonojen (ja poliisien) ohi kaistojen välissä ja nopeusrajotukset, niin.. olihan niitä kylttejä siellä, mutta ei ne ryhmän vetäjän mittarissa näkyny :)

  Tour huipentui ryhmäajoon Torinon keskustaan, paahettiin 50-60 pyörää koko moottoritien leveydeltä ja kaupungin läpi poliisisaattueessa, mukana myös edesmennyt Marco Simoncelli.

  Oon kytänny tässä 2012 Touria, mutta ei sitä taida tänä vuonna tullakaan. Ainakaan netissä ei ole ollu mitään juttua aiheen tiimoilta.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia tästä, pientä kateutta havaittavissa. Italia on kyllä hyvä moottoripyöräilylle, kunhan laittaa aivot italomoodille :)

  VastaaPoista