lauantai 2. kesäkuuta 2012

Isle Of Man TT 2012

Harjoitusviikko käynnissä jo täydellä kaasulla. 130mph kierros jo ajettu, yllättäen John McGuinnessin toimesta. Paljon mielenkiintoisia tarinoita tämän vuoden TT:ssä:
- voittaako McGuinness taas?
- joko Guy Martin voittaa?
- muutamalle veteraanille voi olla viimeinen TT
- missä kunnossa ovat viime vuosina pahasti loukkaantuneet Hutchinson ja Cummins?

Hienoa nähdä Ian Hutchinson jälleen mukana. Nyt alla SBK-spec R1 (loistavaa, että Superbiken MM-sarjasta jäyttäytynyt Yamaha ei pistänyt pyöriään naftaliiniin). Outo sattuma heti avauspäivinä kun Hutchie otti kontaktia lokin kanssa.

Eräänlainen paluu on myös legendaarisen pyörämerkki Nortonin uusi tuleminen. Tosin nyt on kasattu yhteen kunnon pihavaja-meiningillä Spondonin runko ja Aprilia RSV4:sen moottori, tietysti hieman tuunattuna ja ovat viritelleet kokonaan uuden moottorinohjauksen siihen sekä pakoputkisto on mallia suora kun melurajoja ei ole. Ainakin radanvarsiraporttien mukaan Norton kuuluu jo kaukaa. Hyvä juttu ja paljon kuvia täällä.

Pientä behind the scenes -raportointia voi seurata MCN:n sivuilta. Reportteri Adam Child osallistuu TT-kisoihin ja pitää videoblogia säännöllisesti. Mukava nähdä vähän pienempien tekijöiden elämää TT:ssä ja pikkujuttuja mm. pyörän säätämisestä TT:tä varten.

Briteissä ITV televisioi TT-tapahtumat, joten livestriimejä ja jälkilähetyksiä voi kyttäillä sieltä.

Get in!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti