torstai 6. kesäkuuta 2013

Ducatin maahantuonti

Ducatin maahantuonti siirtyy Oy Cavallino Ab:lle syyskuun alusta 2013 alkaen.

Ducatin maahantuonnista oli kovaakin huhua ja keskustelua vuoden vaihteessa kun nykyisen maahantuojan Oy Hailac Ab:n sopimus oli katkolla. Nyt homma jatkuu eri toimijoilla. Oy Cavallino Ab kuuluu samaan konserniin Porschea maahantuovan AutoCarreran kanssa. Cavallino toi aikoinaan mm. Ferraria Suomeen ja nimikin on helppo yhdistää Maranellon oriin tai hevosvoimiin.

Mielenkiintoista nähdä miten toiminta jatkuu ja tuleeko Ducatit esimerkiksi Porsche Centereiden yhteyteen ja mikä tulee olemaan tilanne nykyisten jälleenmyyjien kanssa? Lisäksi tuleeko perinteiseen maahantuonti ja asiakaspalveluun jotain uutta, jota pyöräpuolella ei vielä olla nähty. Porschen kanssa ainakin omasta mielestä AutoCarrera on hoitanut ruutunsa ihan hyvin, joten olisi tämä Ducatin kuvio huonomminkin voinut mennä.

Jos haluaa kaivella aasinsiltoja tähän liittyen niin Porschen Suomen maahantuonnin taustalla on italialaiset toimijat ja täten heillä voi olla hyvät tai helpot kontaktit Bolognaan. Lisäksi Porschen omistussuhteet VAG-ryhmän kanssa, joka omistaa myös Audin, joka taasen osti Ducatin viime vuonna, tuo mukavan sopivasti yhteen Ducatin ja Porschen tätäkin kautta.

Linkissä AutoCarreran pressitiedote asiasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti